Wie ben ik?

Joanne Kersten is vanaf 2008 tot met 2018 de eigenaar geweest van Natuurvoedingswinkel 't Hofje. Samen met enthousiaste 'Hofje participanten' runde zij dit authentieke kleine natuurvoedingswinkeltje in hartje Kampen. Zij is van oorsprong verpleegkundige en heeft veel ervaring opgedaan in de geriatrie, alsook  functionele en alternatieve geneeskunde. Altijd op zoek geweest naar methoden om de 'zieke' te ondersteunen in zijn / haar genezingsproces is zij bij de German New Medicine beland.  De wijze woorden van Hippocrates sluiten mooi aan bij die visie,

 

'“The natural healing force within each of us is the greatest force in getting well."

 

'Het is mijn passie om kennis van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde te verspreiden want angst omtrent ziekte is zo ondermijnend. Door kennis van de 5 biologische natuurwetten is ieder in staat om te begrijpen waarom klachten ontstaan, wat zij kunnen verwachten tijdens soms zware genezingen en hoe hiermee om te gaan.

 

Goede voeding, zonder resten van bestrijdingsmiddelen en allerlei giftige additieven ondersteunt onze vitaliteit en natuurlijke genezingskracht.. Goede voeding is echter geen garantie op 'niet ziek zullen worden'. Dat weten we allemaal want ondanks gezond eten en leven worden we ook wel eens 'ziek'. Hoe dit kan ?   Kom naar een lezing!

 

Ik ben dankbaar om zoveel prachtige mensen te  hebben ontmoet die ons winkeltje hebben ondersteund de afgelopen jaren.