https://www.dodelijkeleugens.nl/mondkapjes-zin-of-onzin/

Mondkapjes, Zin of Onzin    door C.F. van der Horst

 

In dit artikel gaat het over het dragen van mondmaskers in de operatiekamer. 

 

De studies gaan over de prevalentie van wondinfecties bij het wel of niet dragen van een mondmasker in de operatiekamer. Bij een zogenaamde 'wond infectie' weten wij dat bacteriën erbij betrokken zijn. Zoals Dr. Hamer aangetoond heeft, staphylokokken bv. zijn specialisten als het gaat om het assisteren bij het herstel van wonden.

 

Een chirurg maakt in principe een hele schone snee en opereert zodanig dat er een minimum aan weefsel schade optreedt. Er zitten altijd bacteriën in wonden. Pas als het gaat om een bepaalde grote aantal spreek je van een wond 'infectie'. Dit heeft niets te maken met de hoeveelheid bacteriën in principe, alhoewel de conventionele geneeskunde deze micro-organismen daar wel verantwoordelijk voor stellen. Het heeft te maken met de mate van weefsel schade van de wond. 

Is er meer reparatie nodig? Dan zullen er meer bacterie, witte bloedlichamen en andere organismes ter plekke razen om te assisteren. 

 

Maar, de conclusie van de schrijver is natuurlijk juist.

 

"Wat is het nut van een mondkapje?

Het enige “nut” van een mondkapje lijkt daarin gelegen dat het continu mensen eraan herinnert dat er iets gevaarlijks in de lucht zweeft. Het masker draagt bij aan het creëren van een gevaarlijke omgeving en chronische angst – zaken die uw gezondheid niet bevorderen."

 

Wat betreft de laatste zin, "- zaken die uw gezondheid niet bevorderen"  kan dit met de kennis van de GNM veel meer genuanceerd worden. 'Gezondheid' heeft namelijk een hele andere betekenis in de Germaanse Geneeskunde.

 

We reageren allemaal anders op een bedreiging van buiten af of we reageren niet omdat we simpelweg geen bedreiging ervaren. We zijn allen anders.  En er zijn nu wel heel veel verschillende 'bedreigingen'. Kijk naar de reactie van mensen op angst in de omgeving of dit nou een angst voor de dood is, of een situatie die wij ervaren als niet kloppend of waar een 'luchtje' aan hangt, of een scheiding van een geliefde, of het gevoel dat ons leven in gevaar is, of we krijgen 'nieuws' te horen dat ons van streek maakt, enz.

 

Deze kunnen een reactie in ons lichaam teweegbrengen, die bedoeld is om ons bij te staan gedurende het betreffende conflict. Dit kan natuurlijk een conflict zijn, zoals een intense onverwachte angstige situatie of een aantal conflicten, die tegelijk optreden.  Als het conflict langer duurt, dan zien we letterlijk weefsel verandering in de desbetreffende weefsel type.  Dit zijn 'overlevingsmechanismes', die in gang  gezet worden als reactie op de vermeende dreiging.  Onze cellen, net als planten en dieren, bevatten namelijk een blauwdruk om te reageren op bedreigende situaties vanuit de buitenwereld. 

 

Wij zijn dus geprogrammeerd om te overleven! Het is een enorm geschenk dat wij allen meegekregen hebben om te kunnen leven en gedijen op deze aardse wereld.

 

In tegenstelling tot dieren, zijn de conflicten die wij ervaren meer figuurlijk van aard. Bij een dier gaat het om een letterlijke bedreiging. Een dier bv. zal niet gauw bang worden van een mondmasker! 

 

Als we nou 'angst' als voorbeeld nemen, namelijk een onverwachte situatie die wij als zeer beangstigend ervaren, dan wordt er een seintje vanuit ons psyche naar de hersenen gestuurd. Deze zal bliksem snel een signaal sturen naar de betreffende cellen van het bronchiale slijmvlies in dit geval, om meer lucht toe te laten. Want, vanuit de natuur betekent, 'angst' letterlijk een tekort aan zuurstof of lucht.  Wil je precies lezen wat er gebeurt? Lees het biologische speciaalprogramma van de bronchiën.  Wel de 5 biologische natuurwetten van te voren bestuderen om het allemaal goed te begrijpen..