websites, instanties, PERSONEN die zich inzetten voor een nieuwe wereld, VOOR ONZE VRIJHEID.

 

HET zal duidelijk zijn dat allen van de volgende websites, behalve natuurlijk 'VirusMania' van de learningGNM website nog steeds de theorieën van de 'oude' geneeskunde handhaven, namelijk de theorie dat ons lichaam defect is en dat wij als kwetsbare schepsels ziek worden door mankementen in ons lichaam of door aanvallen vanuit een vijandige buitenwereld.

 

Maar, de tijd van oorlogsvoering en strijd is voorbij. Aan ieder zijn geloof, zijn mening, zelf-regie. 15 augustus zijn duizenden mensen bij elkaar gekomen in den Haag. Allen stonden op tegen de maatregelen van de overheid, maar het thema,

                                                          'Dag van Verbinding'   is nog nooit zo actueel. 

 

 

                      

MIJN DANKBAARHEID GAAT EERST UIT NAAR DR. RYKE GEERD HAMER VOOR ZIJN LEVENSWERK EN DR. CAROLINE MARKOLIN VOOR HAAR TOEWIJDING OM HET WERK EN DEZE KENNIS KENBAAR TE MAKEN.

NUMMER EEN DUS OM EERST TE BEKIJKEN ALS HET GAAT OM DE NIEUWE GENEESKUNDE IS DEZE TWEEDELIGE PRESENTATIE VAN DR. CAROLINE MARKOLIN,  'VIRUS MANIA'  DEEL 1 EN 2.

DEZE ZIJN OOK TE ZIEN MET NEDERLANDSE ONDERTITELING OP DE WEBSITE VAN DE GERMAANSEGENEESKUNDE.NL

VOOR DE MENSEN DIE BEKEND ZIJN MET DE VIJF BIOLOGISCHE WETTEN WORDT EEN INTERESSANTE UITLEG GEGEVEN OVER DE GNM VISIE DOOR CAROLINE MARKOLIN TIJDENS EEN VAN DE WEBINARS. 

DE LINK IS https://vimeo.com/405606624/71a4dfaf8c   OF KIJK OP DE LEARNINGGNM.COM 

https://learninggnm.com/SBS/documents/on_the_news.html 

 

Dr. Zach Bush 

 

https://www.youtube.com/watch?v=TEb33U0hHxM

 

IN DEEL 2 VAN DE PRESENTATIE 'VIRUS MANIA'  WORDT ER UITGEBREID UITLEG GEGEVEN OVER HET WERK VAN 

STEFAN LANKA, Duitse moleculair bioloog, viroloog. "De werkelijkheid is niet wat de meest mensen denken: virussen zijn geen ziekteverwekkers. De beweringen over het bestaan van virussen en ziekten zijn gebaseerd op historisch verkeerde interpretaties. 

... "Er zijn simpelweg nieuwere, betere, en meer wetenschappelijke verklaringen voorhanden voor de oorsprong, de behandeling en preventie van ziekten, waaronder de ziekten die nu nog 'viraal' genoemd worden."

 

DR. ANDREW KAUFMAN, MD toont aan hoe wat wij 'virussen' noemen slechts eiwit globules zijn, die door de cellen zelf geproduceerd worden als reactie op schade, stress en met name angst.

 

VERDER WAT BETREFT WEBSITES:

 

ROBERT JENSEN  van jensen.nl heeft gedurende de hele 'C' periode vanaf februari - maart 2020 de 'echte nieuws' doorgegeven wat betreft het blootstellen van onjuistheden in de cijfers en statistiek.   

 

 

 

www.eenoorlogreedsverloren.nl    Sven Hulleman

Sven's voordracht begint bij 2.30 minuten    Oproep aan onze Politie